Kantar’dan 5 proje aynı anda satışta

Kantar İnşaat’ın Sankopark’taki tanıtım ve satış standına uğrayan ziyaretçiler, şehrin yeni trendi haline gelen İbrahimli 2.bölgede yapımı devam Burgazada, Vitrin, Villa Roma projelerinin yanı sıra, yine İbrahimli’de Paşa Konağı ve firmanın Beylerbeyi bölgesindeki ilk projesi olma özelliğini taşıyan Prestige konutları hakkında bilgi alıyor.

Kantar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kantar, coğrafyamızın içerisinde bulunduğu koşullara rağmen, Kantar İnşaat olarak yatırımlarını durdurmayı düşünmediklerini belirterek, yeni yaptıkları projelerde Kantar İnşaat’ın geleneksel kalitesini aynen devam ettirdiklerini söyledi.

Müşterilerini yeni projelerini görmek ve yakından bilgi almak üzere Sankopark ile birlikte Kantar İnşaat’ın Pancarlı mahallesindeki merkez ofisine davet eden Ercan Kantar, “Projelerimiz arasında yer alan Burgazada, Vitrin ve Villa Roma gerçekten büyük bir titizlikle hazırladığımız, İbrahimli’nin yeni imara açılan bölgesinde, en nezih bölgelerinde yer alıyor. Paşa Konağı projemiz de yine İbrahimli’nin nezih bir bölgesinde. Bunun yanı sıra, Kantar İnşaat olarak geleneksel kalitemizi Beylerbeyi bölgesine de taşımaya karar verdik. Bu bölgede, alışılagelmiş projelerin dışında 15 bin metrekare alan içerisine 5 bloktan oluşan 132 adet 3+1 ve 96 adet 2+1 olmak üzere 228 dairelik tatil sitesi konseptinde bir projeye imza atıyoruz. Projemiz satışa çıktığı andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu bölgede konut sahibi olmaya düşünen vatandaşlarımıza da Prestiige projemizi mutlaka gördükten sonra karar vermelerini öneriyorum” diye konuştu.

Sankopark’ta Ocak ayında kurulan Kantar İnşaat’ınstandı, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Mart ayı ortalarına ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Haber Linki